18/10 kl 19 Champagneprovning "Champagneskolan"

champagne 2.jpg
champagne-1328032.jpg
champagne 2.jpg
champagne-1328032.jpg
sold out

18/10 kl 19 Champagneprovning "Champagneskolan"

from 395.00

Vår utan konkurrens mest populära kurs fortsätter sitt succétåg! Häng med på en två timmars djupdykning inom Champagne och lär dig grunderna om en av världens mest kända och uppskattade drycker. Champagneskolan är mer än bara en provning. Hos oss på Vinkällaren Karlberg får du lära dig "logiken" bakom drycken; hur klimat, växtplats, druvsort, smak och pris hänger ihop. Allt för att du ska få de verktyg du behöver för att bekvämt kunna hitta din nästa favoritchampagne!

Utbildningen innehåller ett teoretiskt avsnitt samt diskussion och provning av sex utvalda champagner från olika hus i varierande stil. Tidsåtgång ca 2 tim. Provningen börjar kl 19 men kom gärna en kvart innan då vi inleder kvällen med ett glas mousserande och lättare tilltugg.

Välkommen! 

Priser:
1 person - 595:-
2 personer - 1195:-
Medlemspris 1 person - 395:-
Medlemspris 2 personer - 795:-

Klicka här för att teckna medlemskap om du önskar ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Vill du boka ett större sällskap? Kontakta oss på info@kvcc.se

Har du en rabattkod så anger du den i rutan “discount code” efter du valt antal och medlem/icke medlem samt klickat på “boka direkt”.

Antal:
Medlem?:
Boka direkt!

Om vår provningsledare:

Emanuel Kumlien DipWSET är delägare och dryckesansvarig på KVCC och håller regelbundet provningar för privatpersoner, restauranger och företag. Emanuel brinner för att göra vin begripligt och underhållande, där just dina smaklökar får styra provningen. Inget tjafs, inget snobberi. Emanuel innehar som en av endast ett 60-tal svenskar WSET Level 4 Diploma, en av de mest prestigefyllda certifieringarna inom dryckesbranschen från Wine and Spirits Education Trust i London. En provning med Emanuel är en provning som inspirerar och som bjuder på ett pedagogiskt upplägg blandat med humor och en hälsosam dos av självdistans i ett paket som har fått många att lockas hit och ännu fler att återvända.

wset_level-4_diploma_rgb-2015.jpg
emanuel.jpg