21/11 kl 19 Ost-, vin- & ölprovning "the CHEESE battle – det ultimata slaget om osten"

beer+wine+cheese4.jpg
beer wine cheese.jpg
beer+wine+cheese4.jpg
beer wine cheese.jpg

21/11 kl 19 Ost-, vin- & ölprovning "the CHEESE battle – det ultimata slaget om osten"

from 295.00

Denna afton kommer det att hetta till i vinkällaren. Lär dig att ta din ostbricka till nästa nivå, samtidigt som du får se en av de mest kompetenta profilerna inom svenska ölscenen bråka med vinexpertisen om vilken dryck som passar bäst till ost. I denna högst okonventionella provning kommer våra provningsledare tillika debattörer att mötas i en CHEESE BATTLE och försöka argumentera för vilken dryck som passar bäst till ost - vin eller öl. Deltagarna kommer att få testa olika kombinationer av ost tillsammans med viner respektive ölsorter och få rösta på vilken provningsledare som gjorde bäst jobb i att övertyga publiken. Dessutom kommer du få ovärderlig kunskap om hur du bäst imponerar dina middagsgäster nästa gång du bjuder på ost. Håll i hatten!

Provningen börjar kl 19 men kom gärna en kvart innan då vi inleder kvällen med ett glas och lättare tilltugg.

Välkommen!

Priser:
1 person - 495:-
2 personer - 995:-
Medlemspris 1 person - 295:-
Medlemspris 2 personer - 595:-

Klicka här för att teckna medlemskap om Du önskar ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Vill du boka ett större sällskap? Kontakta oss på info@kvcc.se

Har du en rabattkod så anger du den i rutan “discount code” efter du valt antal och medlem/icke medlem samt klickat på “boka direkt”.

Antal personer:
Medlem?:
Quantity:
Köp biljett direkt!

Om vår provningsledare:

malin2.jpg

Malin Derwinger gjorde tillsammans med sin studiekamrat ölhistoria när de var först i Sverige med att klara den omfattande och svåra certifieringen Certified Cicerone®. Som certifierad öldomare, ölrektor, provningsledare, före detta hembryggare, ölakademiker och föreläsare har hon hög kompetens inom alla ölets områden.

För att sprida kunskapen och höja standarden inom öl i Sverige har hon blivit studierektor för Sveriges mest första heltäckande ölsommelierutbildning. Hon har specialiserat sig på kvalitet och ölstilar, och föreläser bland annat för bryggerier hur de kan säkra kvaliteten på sina öl. På fritiden dricker hon gärna lager och förbereder sig för sin vidareutbildning med målet att bli en av världens få Master Cicerone®. Malin är en flitigt anlitad och renommerad föreläsare, känd för sin förmåga att göra komplexa ämnen lättförståeliga och ha roligt under lärandet!