6/11 kl 19 Vinprovning "Vinet, Klimatet och Framtiden"

viñedo.jpg
viñedo.jpg

6/11 kl 19 Vinprovning "Vinet, Klimatet och Framtiden"

from 295.00

Idag är klimatförändringarna mer på tapeten än någonsin, och fler känner oro inför hur deras barns och barnbarns framtid egentligen kommer se ut. Med en växande klimatrörelse med bland annat Greta Thunberg i spetsen har många konsumenter börjat tänka mer på att äta och leva klimatsmart. Men hur är det egentligen med vin? Hur påverkar vinerna vi dricker klimatet, och hur påverkas vinet i sig av klimat och miljö? Kommer vi kunna dricka champagne om 100 år, eller kommer vinvärlden se helt annorlunda ut från idag? Häng med på en högaktuell provning om vinets del i planetens framtid och prova ett antal representativa viner av bästa kvalitet.

Provningen börjar kl 19 men kom gärna en kvart innan då vi inleder kvällen med ett glas mousserande och lättare tilltugg.

Välkommen!

Priser:
1 person - 495:-
2 personer - 995:-
Medlemspris 1 person - 295:-
Medlemspris 2 personer - 595:-

Klicka här för att teckna medlemskap om du önskar ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Vill du boka ett större sällskap? Kontakta oss på info@kvcc.se

Har du en rabattkod så anger du den i rutan “discount code” efter du valt antal och medlem/icke medlem samt klickat på “boka direkt”.

Antal:
Medlem?:
Quantity:
Boka direkt!

Om vår provningsledare:

Emanuel Kumlien DipWSET är delägare och dryckesansvarig på KVCC och håller regelbundet provningar för privatpersoner, restauranger och företag. Emanuel brinner för att göra vin begripligt och underhållande, där just dina smaklökar får styra provningen. Inget tjafs, inget snobberi. Emanuel innehar som en av endast ett 60-tal svenskar WSET Level 4 Diploma, en av de mest prestigefyllda certifieringarna inom dryckesbranschen från Wine and Spirits Education Trust i London. En provning med Emanuel är en provning som inspirerar och som bjuder på ett pedagogiskt upplägg blandat med humor och en hälsosam dos av självdistans i ett paket som har fått många att lockas hit och ännu fler att återvända.

wset_level-4_diploma_rgb-2015.jpg
emanuel.jpg