14/11 kl 19 Vinprovning "Riesling – allt mellan himmel och jord"

riesling-wine-taste-grape-variety-guide.jpg
Resling_foodwine_pairing_RS.jpg
riesling-wine-taste-grape-variety-guide.jpg
Resling_foodwine_pairing_RS.jpg

14/11 kl 19 Vinprovning "Riesling – allt mellan himmel och jord"

from 295.00

Tänker du ”Riesling, det där sliskiga?” har du fel. Riesling kommer i alla former och i alla tänkbara kvaliteter men ibland kan det vara svårt att välja rätt, exempelvis när språket är tyska. Lär dig tyda etiketterna och prova en bred variation av Riesling från hela världen. Provningsledaren Johanna är själv passionerat förälskad i Riesling och det hoppas vi att ni också ska vara efter den här kvällen!

Provningen börjar kl 19 men kom gärna en kvart innan då vi inleder kvällen med ett glas mousserande och lättare tilltugg.

Välkommen!

Priser:
1 person - 495:-
2 personer - 995:-
Medlemspris 1 person - 295:-
Medlemspris 2 personer - 595:-

Klicka här för att teckna medlemskap om du önskar ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Vill du boka ett större sällskap? Kontakta oss på info@kvcc.se

Har du en rabattkod så anger du den i rutan “discount code” efter du valt antal och medlem/icke medlem samt klickat på “boka direkt”.

Antal:
Medlem?:
Quantity:
Boka direkt!

Om vår provningsledare:

Johanna image1.jpg
Jag är i grunden jurist – tro’t eller ej – med många år som föreläsare i bagaget. Efter att ha behövt en livsinjektion kastade jag mig in i mitt favoritämne; vin. Sommelierutbildningen och WSET Level 3 på Restaurangakademien gav mersmak och nu är jag på sluttampen av WSET Level 4 Diploma. Nu kombinerar jag mina två favoritsysslor och föreläser om vin. Ingen grupp är den andra lik och jag strävar efter att vin ska vara roligt oavsett vilka förkunskaper man har med sig. Prestigen får man lämna hemma men intresse, skratt och frågvishet får man gärna ta med sig till mina provningar. Kan ni något som jag inte kan blir jag bara glad – ju mer kunskap desto bättre!
— Johanna Norberg Hägglund