25/10 kl 19 Ölprovning "Surt, sa räven..."

suröl.jpg
suröl.jpg
sold out

25/10 kl 19 Ölprovning "Surt, sa räven..."

from 295.00

Surölsprovning med Malin Derwinger, Certified Cicerone®

Varför blir ett öl surt eg​entligen, och varför är det så trendigt just nu? Häng med och botanisera i den senaste stora trenden i öl-Sverige: Suröl. Under vägledning av Malin Derwinger tar vi en resa i mjölksyrebakteriernas och vildjästens spännande värld genom 6 glas. Missa inte denna exklusiva provning!

Provningen börjar kl 19 men kom gärna en kvart innan då vi inleder kvällen med ett glas mousserande och lättare tilltugg.

Välkommen!

Priser:
1 person - 495:-
2 personer - 995:-
Medlemspris 1 person - 295:-
Medlemspris 2 personer - 595:-
Klicka här för att teckna medlemskap om Du önskar ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Vill du boka ett större sällskap? Kontakta oss på info@kvcc.se

Har du en rabattkod så anger du den i rutan “discount code” efter du valt antal och medlem/icke medlem samt klickat på “boka direkt”.

Antal personer:
Medlem?:
Köp biljett direkt!

Om vår provningsledare:

malin2.jpg

Malin Derwinger gjorde tillsammans med sin studiekamrat ölhistoria när de var först i Sverige med att klara den omfattande och svåra certifieringen Certified Cicerone®. Som certifierad öldomare, ölrektor, provningsledare, före detta hembryggare, ölakademiker och föreläsare har hon hög kompetens inom alla ölets områden.

För att sprida kunskapen och höja standarden inom öl i Sverige har hon blivit studierektor för Sveriges mest första heltäckande ölsommelierutbildning. Hon har specialiserat sig på kvalitet och ölstilar, och föreläser bland annat för bryggerier hur de kan säkra kvaliteten på sina öl. På fritiden dricker hon gärna lager och förbereder sig för sin vidareutbildning med målet att bli en av världens få Master Cicerone®. Malin är en flitigt anlitad och renommerad föreläsare, känd för sin förmåga att göra komplexa ämnen lättförståeliga och ha roligt under lärandet!