Fira in decemberhögtidernas antågande med oss på KVCC! Kom ner till din favoritvinkällare och dela ett glas med oss och dina vänner bland ljusstakarna och vinflaskorna. I vanlig ordning blir det en gedigen vinlista med några väl utvalda pavor från bolagets senaste släpp av små partier, bland annat rejält stram och kraftfull Chateauneuf-du-Pape från Bosquet des Papes, becksvart och fyllig Ribera del Duero, stor, aromatisk och smakrik Argentinare från prisbelönta Clos de los Siete samt, som vanligt, utsökt champagne från odlarkooperativet Special Club. Vår vinansvarige kan inte heller denna gång hålla fingrarna borta från stram, snustorr tysk Riesling som denna gång kommer i skepnaden Steilweg Alte Reben ifrån välrenommerade producenten Künstler. Dessutom kommer det finnas möjlighet att prova legendariska La Poja ifrån kända valpolicella-producenten Allegrini.

Värm upp dig i vinterkylan med riktigt goda viner, varm glögg och gott sällskap innan vi går i vinteride fram till nästa säsong. Passa även gärna på att hämta eller lämna viner i ditt vinfack om du hyr lagringsfack hos oss.

Anmäl dig gärna på förhand till tasting@kvcc.se.

Vi öppnar från 17:00 och har öppet till minst 21:00. Hjärtligt välkommen!

Fullständig dryckeslista:

  • Clos de los Siete, Cujo, Argentina 2012 (konsulterande vinmakare Michel Rolland)
  • Condado de Haza, Ribera del Duero, Spanien 2012
  • Cuvée des Vieux Ceps Denis Capmartin, Château Barrejat, Madiran, Frankrike 2013
  • La Poja, Allegrini, Venetien, Italien 2011
  • Cuvée Tradition, Bosquet des Papes, Chateauneuf-du-Pape, Frankrike 2013
  • Hochheimer Stielweg Riesling Alte Reben (Erste Lage), Künstler, Rheingau, Tyskland 2014
  • José Michel & Fils, Special Club, Champagne, Frankrike 2008

Comment