Välkommen till en spännande hösttermin på Vinkällaren Karlberg!

Nu börjar semestern tyna mot sitt slut och september nalkas allt närmre. Som tur är finns det gott om aktiviteter i källaren för att hålla humöret och värmen uppe när kylan börjar tränga sig på.

Först ut den 25e Augusti är en AWdär vi kickar igång hösten och tar gemensamt farväl till sommaren med några riktigt bra utvalda viner från senaste släppet av Små Partier. I vanlig ordning är det även ett ypperligt tillfälle att hämta ut någonting i Ditt fack att njuta av i gott sällskap.

Liksom föregående år gör champagneskolan och ölprovningarna repris även denna termin. Just nu har vi kampanj på Lets Deal för Champagneskolan – du hittar erbjudandet här. Nytt för i år är dock att vi breddar ölutbudet med en gedigen kurs i lageröl samt en kväll helt dedikerad världens olika specialöl. Passa på att boka in er redan nu då vi förväntar oss att biljetterna kan gå åt fort.

Höstens temaprovningar bjuder på en helt ny upplaga! Vad beträffar temaprovningar med länder har vi en helt ny Italienprovning där vi visar både på traditionerna och nyheterna, samt givetvis Frankrike och hennes klassiska vinområden. Fler klassiker provar vi i Tradition & Terroir, där vi går igenom de viner och vinområden som det traditionellt sett skrivits och pratats mest och högst om. Håller de måttet än idag? Det tycker i alla fall vi.

För den som istället föredrar spänning och utmaning i vardagen och vill se mer av vad som händer bland samtidens mer excentriska vinmakare kör vi i oktober premiär för Wild Wines, där vi vadar djupt i fottrampningskaren i jakt på vildjästa delikatesser, lössläppta och otyglade från den konventionella vinmakningens annars benhårda kontroll.

Missa inte att du innan den 20e Augusti får 15% rabatt på alla våra provningar om du använder koden TÖRSTIG17!

Utöver detta kommer vi arrangera flertalet specialprovningar i samarbete med våra underbara samarbetspartners! Mer info om dessa kommer mycket snart. 

Med dessa välsmakande nyheter hälsar vi Er hjärtligt välkomna till oss på Vinkällaren Karlberg och hoppas få se Er snart nere i din favoritvinkällare!

Comment