Nya provningar, fler AW-kvällar och många andra godbitar väntar i 2018! 

Photo by {artist}/{collectionName} / Getty Images

Photo by {artist}/{collectionName} / Getty Images

Nu när vi går mot allt ljusare stunder i vårt avlånga land är det dags att söka sig ifrån julmysets trygga värme och grotta ner sig i vinkunskapens förlovade värld. Vårterminen kommer i vanlig ordning att bjuda på den populära Champagneskolan och våra mycket uppskatta ölkurser, men vi har också nöjet att erbjuda ytterligare ett tillfälle av totalsuccén Wild Wines! Nytt för i år är också vår vita frankrikeprovning - Un Bon Vin Blanc och en alldeles speciell kombinationsprovning med vin och choklad lagom till Alla Hjärtans Dag.

Helt nytt är även vår nya Crash Course i vinkunskap, kursen för dig som gillar att dricka vin men som vill lära dig mer om hur man provar och bedömer viner och lite grunder i hur vinbranschen fungerar. Särskilt fokus lägger vi på hur Du som konsument ska kunna sålla agnarna från vetet och hur du undviker de vanligaste "vinfällorna". 

 Givetvis kommer även fler av våra populära AW-kvällar samt temaprovningar tillkomma under vårterminen. Håll därför gärna utkik efter våra mailutskick och på vår Facebooksida om Du vill få fler nyheter om kommande provningar och evenemang. 

Comment