Barolo-Wine-sq.jpg

Efter en rekordsommar känns det nästan lite skönt att hösten närmar sig. Säsongen  på Vinkällaren Karlberg innehåller många nyheter och några gamla favoriter i repris.

Vår nya provning "I bubblornas värld" lär dig allt om mousserande viner. Långköraren "Champagneskolan" rullar på och senare i höst kommer en riktig höjdare "Droppar av guld" – en riktig prestigeprovning av Champagne, något vi länge velat genomföra.

Höstens vinprovningar innehåller bland annat "Piemontes skatter", en djupdykning i Italiens bästa vinområde. Provningen "Superlatin wines" lär oss mer om latinamerikas vinutbud och "Ett Spanien i förändring" visar att Spanien har många intressanta viner i alla kvalitetssegment.

Vår populära "Crash course – lär dig prova vin som ett proffs" ger dig verktygen du behöver för att kunna göra rätt vinval. Det kan kanske behövas på en annan av höstens nyheter "Crème de la Crème" en exklusiv prestigeprovning med något av det allra bästa vinvärlden har att erbjuda.

Vår populära provning "Whisky around the world" kommer igen och vi bevakar gintrender i "Gin – behind the scenes" 

Utöver detta kommer vi som vanligt att arrangera flera specialprovningar i samarbete med våra underbara partners! Mer info om dessa kommer snart. 

Vill du hyra lokalen för en privat provning, fest eller annat arrangemang. Vill ni ha en provning med företaget, i källaren eller på annan plats – hör av er till info@kvcc.se

Med dessa välsmakande nyheter hälsar vi er välkomna till en fullspäckad höst på Vinkällaren Karlberg!

Comment