4/4 kl 19 Champagneskolan
from 595.00

”Champagne­skolan” är den perfekta presenten. Kursen syftar till att ge en introduktion till Champagne, dess druvor, produktionsmetoder och smaker. Lär dig mer om de gyllene dropparna och förvånas över olikheterna och karaktärerna hos Champagnerna vi provar. Utbildningen inleds med ett teoretiskt avsnitt och avslutas med diskussion och provning av sex utvalda Champagner från olika hus i varierande stil. Tidsåtgång ca 2 tim. Vi bjuder på välkomstvin och tilltugg. 

Priser:

1 person - 895:-
2 personer - 1590:-
Medlemspris 1 person - 595:-
Medlemspris 2 personer - 995:-
Klicka här för att teckna medlemskap om du önskar ta del av våra rabatter och specialerbjudanden.

Vill du boka ett större sällskap? Kontakta oss på info@kvcc.se

Antal:
Medlem?:
Quantity:
Boka direkt!